Unive Verzekeringen Hulpdienst

Univé Verzerkeringen biedt een groot aantal verzekeringen aan. Verzekeraarshulpdienst.nl beperkt zich tot het geven van een overzicht van alle belangrijke telefoonnummers voor de hulpdiensten van autoverzekeringen, reisverzekeringen en zorgverzekeringen. Hieronder vindt u alle belangrijke gegevens om in contact te komen met uw verzekeraar.

Unive Verzekeringen Hulpdienst Autoverzekering

In het geval van Autoschade kunt u contact opnemen met:

Unive Alarm Service
Telefoonnummer Nederland: 0900-8840.
Telefoonnummer Buitenland: 0031206515111.

U kunt het volledige overzicht van informatie vinden op de site van Unive.

Let op: mocht uw auto gestolen zijn, dan dient u direct aangifte te doen bij de plaatselijke politie. Vraag een kopie van het proces verbaal. Bel zo spoedig mogelijk het Vermiste Auto Register (VAR). Zij zorgen dat uw auto wordt opgenomen in het register van vermiste auto’s. De diefstal wordt dan landelijk bekend bij alle opsporingsdiensten. Ook als u alleen WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekerd bent, is het raadzaam het VAR te bellen. U kunt het VAR telefonisch bereiken:
Telefoonnummer VAR: 071-3641777.

Neem wel contact op met Unive, zij kunnen uw polis opschorten.

Unive Verzekeringen Hulpdienst Reisverzekering

Mocht u aanspraak willen maken op uw reisverzekering, kunt u contact opnemen met Unive:

Unive Alarm Service
Telefoonnummer Buitenland: 0031206515111.

U kunt het volledige overzicht van informatie over de reisverzekering vinden op de site van Unive. Daar vindt u ook tips om goed voorbereid op reis te gaan.

Unive Verzekeringen Hulpdienst Zorgverzekering

Mocht u verzekerd zijn bij Unive, dan kan het zijn dat u een verzekering bij Unive heeft afgesloten, of bij Zekur. Mocht u bij Zekur verzekerd zijn, dan kunt u op de Zekur pagina binnen deze site terecht voor alle informatie.

Mocht u bij Unive klant zijn, dan kunt u contact opnemen met:

Unive Alarm Service
Telefoonnummer Buitenland: 0031206515111.

U kunt het volledige overzicht van informatie over de zorgverzekering vinden op de site van Unive.

De Alarm Service beoordeelt wat er geregeld dient te worden. Indien er direct kosten (van bijvoorbeeld ziekenhuisopname) gemaakt moeten worden, kunnen zij regelen dat dit voorgeschoten wordt.